COM HO FEM

A Share Events estem convençuts que cal fer les coses de manera diferent per anar implantant progressivament canvis positius que millorin el món en què vivim.

Per a nosaltres, les empreses, institucions i organismes poden ser viables i assolir els seus objectius, a la vegada que la seva activitat ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones i de la societat en general.

En els projectes dels nostres clients, sempre compartim valor econòmic i valor social, ja que els desenvolupem íntegrament amb proveïdors provinents de l’economia social i sostenible, del tercer sector i d’entitats sense afany de lucre.

PASSOS A SEGUIR

1- TROBEM-NOS

Seiem plegats i escoltem els vostres objectius i necessitats, així com els recursos disponibles.

2- CREACIÓ

Valorem diferents alternatives per donar resposta integral a totes les necessitats del vostre esdeveniment: espais, recursos tècnics, personal, logística, trasllats, càtering, comunicació, mobiliari, ambientació, control d’accessos, ponents, presentadors, actuacions musicals, fotografia i vídeo, escenografia, disseny gràfic i elements de retolació…

3- PROPOSTA

Us presentem una proposta detallada amb diferents opcions i incloent un pressupost.

4- PRODUCCIÓ

Un cop aprovada la proposta, continuem treballant en la producció de l’esdeveniment: contractació i coordinació proveïdors, producció i instal·lació d’elements, direcció de l’esdeveniment.

5- AVALUACIÓ

Elaborem una memòria de l’esdeveniment  i us lliurem la carta de valor social.

PARLEM DEL VOSTRE ESDEVENIMENT

Expliqueu-nos què necessiteu i ens posarem en contacte el més aviat possible.

A Sharevents creem el vostre esdeveniment de principi a fi, a la mida de les vostres necessitats i objectius, amb qualitat, compromís i experiència.

Nosaltres ens encarreguem de tot allò que vulgueu demanar-nos.