MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

Captar nous clients o usuaris, fidelitzar els que ja es tenen i optimitzar les relacions amb els proveïdors és essencial per la viabilitat de les empreses o organitzacions.

A Share Events creem i planifiquem de forma integral esdeveniments de màrqueting i comunicació impactants i efectius, que s’adrecen als equips comercials i a clients reals i potencials, amb l’objectiu que mantinguin i incrementin la seva vinculació amb l’empresa o organització.

Per als equips o agents comercials organitzem reunions de vendes i programes d’incentius.

Per a captar nous clients us proposem inauguracions d’instal·lacions, jornades de portes obertes, presentacions de productes i serveis, presència en fires, rodes de premsa, show rooms, road shows, accions d’street marketing, concursos o qualsevol altra campanya o promoció que pugueu necessitar.

Per a fidelitzar clients existents també us oferim tota mena d’experiències formatives, lúdiques, culturals, gastronòmiques, musicals…

PROJECTES REALITZATS

MICE

mice

Esdeveniments amb objectius de formació, divulgació, informació, comunicació de continguts tècnics, planificació estratègica o que cal celebrar per normativa (juntes d’accionistes)

Esdeveniments Corporatius

esdeveniments corporatius eventos corporativos

Esdeveniments on l’empresa o organització s’adreça a públics interns o externs per assolir objectius no comercials

Màrqueting i comunicació

marketing i comunicació

Esdeveniments amb objectius comercials, adreçats principalment als clients i/o usuaris de l’empresa o organització